Op deze pagina vindt u koppelingen naar andere interessante internetadressen die verband houden met de biologische landbouw, controle organisaties, collega bedrijven in biologische zaden/bloembollen en biologische bedrijven waar wij aan leveren.

De Bolster levert biologische zaden voor particulieren en tuinders De Bolster levert biologische zaden voor particulieren en tuinders.

Zonzo heeft bij ons de zonnepanelen geleverd Zonzo heeft bij ons de zonnepanelen geleverd.

                            rood met witte stippen Rood met zwarte stippen, tuinplaagbestrijding met respect voor de natuur.

Smultuin is een digitaal maandblad voor de tuinier. Claudia Reina strooit kwistig met al haar moestuin kennis. Iedere maand weer actuele informatie over haar tuin, haar kennis, contacten en ervaringen. Nog nooit was informatie over de moestuin zo actueel Smultuin is een digitaal maandblad voor de tuinier. Claudia Reina strooit kwistig met al haar moestuin kennis. Iedere maand weer actuele informatie over haar tuin, haar kennis, contacten en ervaringen. Nog nooit was informatie over de moestuin zo actueel.

Website van Mark en Karin waarmee wij samen knoflook telen Website van Mark en Karin waarmee wij samen knoflook telen.

Hier zijn biologische bloembollen te verkrijgen Hier zijn biologische bloembollen te verkrijgen

Voor beschikbaar biologisch uitgangsmateriaal Voor beschikbaar biologisch uitgangsmateriaal.

De belangrijkste coöperatie van (biologisch) geteelde aardappelen in Nederland De belangrijkste coöperatie van (biologisch) geteelde aardappelen in Nederland.

De biologische dochteronderneming van Agrico, de hofleverancier van onze pootaardappelen De  biologische dochteronderneming van Agrico, de hofleverancier van onze pootaardappelen.

Controleert en certificeert biologische productie in de gehele keten en is eigenaar van het EKO- keurmerk Controleert en certificeert biologische productie in de gehele keten  en is eigenaar van het EKO- keurmerk.

De Groentenhof is afnemer van ons pootgoed.. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee, en er komen ook onderwerpen aan de orde, die belangrijk zijn voor de biologische teelt. De Groentenhof is afnemer van ons pootgoed. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee, en er komen ook onderwerpen aan de orde, die belangrijk zijn voor de biologische teelt.

Biologische tuinderij met groente abonnement en afnemer van ons biologisch pootgoed Biologische tuinderij met groente abonnement en afnemer van ons biologisch pootgoed.

Logo De Groene Luwte 4-sm De Groene Luwte in Molenrij (Gr.) is het veelzijdige, groene bedrijf van Alma Huisken en Doortje Stellwagen, de makers van boeken zoals Van het land en Met mest en vork.
Zij telen in hun biodynamische moestuin een rijk assortiment, waaronder sinds jaar en dag onze Frieslander’s en Agria’s, blanke en rode uien, sjalotten en knoflook. Je kunt De Groene Luwte bezoeken, er eten en ook ”terug naar de natuur” overnachten in Het Groene Huisje.

Webstek voor de echte tuinliefhebbers Webstek voor de echte tuinliefhebbers.

AB Oost is dé personeelsvoorziener voor bedrijven in Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland die op zoek zijn naar ingewerkte medewerkers. AB Oost is dé personeelsvoorziener voor bedrijven in Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland die op zoek zijn naar ingewerkte medewerkers.

 Genoeg is hét tijdschrift over duurzaam leven: met minder spullen, meer kwaliteit, minder gedoe en meer tijd. veel tips voor creatiever leven met minder geld Genoeg is hét tijdschrift over duurzaam leven: met minder spullen, meer kwaliteit, minder gedoe en meer tijd. veel tips voor creatiever leven met minder geld.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *