0
producten in bestelling
U heeft nog niets besteld!
Kijk op onze productpagina's.

Santero Bio 10/22 mm WB

Productbeschrijving

Let op in 10 kg of 20 kg te verkrijgen!

Santero is een nieuw, middenvroeg ras met hoge resistentie tegen valse meeldauw. Santero heeft ook een Warmte Behandeling gehad tegen evt. ziektes en is vrij van aaltjes en vanzelfsprekend NAK-T gekeurd. Het is een ronde tot platronde harde ui. Deze ui heeft een redelijk sterk wortelgestel en een goede opbrengst. Santero is geschikt voor de middenlange bewaring. Door preparatie pas leverbaar na ± 1 maart.  Santero is een hybride ui gekweekt door Nickerson.

PREPAREREN
Prepareren is het geven van een nauwkeurige warmte- en luchtvochtigheids behandeling waardoor de kiemstengel gedood wordt. Hierdoor wordt de groeikracht in de bol geconcentreerd en na planting voorkomt het, dat de uien in het zaad schieten.

Dit proces moet gedurende bepaalde tijd worden gedaan om het gewenste effect te bereiken. Voor bijvoorbeeld Red Baron is dit 20 weken. Controle wordt door de keurmeester van de NAK-T uitgevoerd. Niet alle soorten hoeven geprepareerd te worden omdat bij vele soorten het percentage bloemstengels in 2e jaars  plantuien minimaal is.

Leverbaar vanaf week 40

46,00 10 kilo
incl.9% b.t.w.: €50,14


selecteer een verpakking en het aantal...
verpakking: 
Aantal:  
Dit seizoen uitverkocht
LoadingBezig met updaten...